fredag den 13. januar 2012

Hvordan får man plads i et lille hjem?

Jeg bor lige nu på et værelse på 7km2 og det er allerede svært for mig at få plads til det hele. Jeg har løst en stor del af problemet med en loftseng, som har skabt dobbelt så meget plads. Hvis jeg ikke havde købt den, havde jeg ikke fået plads til et krea-bord, hvilket jeg jo bruger rigtigt meget. Men så kom jeg til at tænke på, hvad når man flytter hjemmefra, for første gang. For det meste finder man et ret lille sted til at starte med, og for ikke at føle sig helt klemt sammen må man have de gode idéer frem. Så jeg har kigget lidt på nettet og har fundet de mest fantastiske idéer.Håber i synes det er lige så skønt. som jeg gør.

(Der er en chance for mange billeder, men det er det hele værd!)


Sådan nogen hemse er bare herlige og hyggelige. Og især disse.

 Ihh, lysene gør bare det sidste finish. Elsker jo lyskæder.
 Man kan også lave sin seng om til et skab, så kan ingen se at du har en seng "midt i stuen".
 Her er der dog to senge, men det jeg godt kan lide at sengene ligesom er "et" med skabet. Det passer helt sammen, som om det bare er meningen der skal være en seng lige der.

 Hvis jeg skal lave det hele om til en hule, skal det være sådan en.

 Èn dag må jeg have sådan en læsehule her. Der skal bare være mange flere puder og hyggeligt lys. Det bliver nok bare ikke lige mit første sted.
 Det er så fint!
 Det her kalder jeg at udnytte pladsen. Så vidt jeg kan se er sengen under? Et helt lille bibliotek, men det kunne jo også bruges til mange andre opbevaringsting, hvis man har pladsmangel.
 En nem og sød løsning. Den er gemt væk, men fylder selvfølgelig stadig det samme.


Sengen skal alligevel fylde og hvis man kun har et rum, hvorfor så ikke lave et lille rum under sengen? Det er da perfekt.

 På denne lille plads har de både fået plads til seng, skrivebord og et lille rum under. Hylder og opbevaring. Det er ret fedt fundet på, men nok ikke den jeg ville vælge til mit hjem.

Sådan får man lynhurtigt et skrivebord.

Hvis man alligevel har en trappe at gemme sengen under, ser det her vildt hyggeligt ud.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jeg har desværre ikke linksne mere, men de er fundet på pinterest.

      Slet